Sighisoara
Hotel Rex
5.0 / 5  din   1

Suntem situati in partea noua a orasului Sighisoara, intr-o zona linistita, la doar 10 minute de centrul istoric. Va punem la dispozitie 28 de camere duble sau simple si 2 apartamente, toate la standarde de 3 stele, cu micul dejun optional. Facilitatile de care va veti bucura in cadrul hotelului Rex sunt la cele mai inalte standarde, pentru a face sederea dumneavoastra cat mai placuta in locatia noastra.

In restaurantul hotelului, intr-o ambianta confortabila si relaxanta, va puteti satisface poftele culinare, alegand dintr-un bogat sortiment de specialitati romanesti sau internationale la cele mai inalte standarde.

Va asiguram ca veti fi incantati de facilitatile pe care vi le oferim! Personalul nostru va sta la dispozitia dumneavoastra 24 de ore pe zi pentru a va transforma vacanta la Sighisoara intr-o amintire placuta. Activitatile recreative necesita rezervare prealabila. La cerere organizam excursii in cetatile sasesti din imprejurimile Sighisoarei. Astfel, in timpul sederii dumneavoastra va acoperim cat mai multe dintre dorinte si va veti dori cu siguranta sa va intoarceti cu placere de fiecare data.

Acest hotel este amplasat în mod liniștit într-o zonă nouă din Sighișoara, la 2,2 km de la gara principală. Oferă camere cu baie proprie și cu TV, mini-bar și birou de lucru.

Restaurantul de la Hotelul Rex servește preparate din bucătăria românească și specialități grecești și mediteraneene. Lângă hotel există 2 supermarket-uri.

Este disponibil accesul public gratuit la Wi-Fi, iar parcarea gratuită este oferită în incintă. Stația de autobuz local cu legături către centrul orașului se află la 30 de metri distanță de Hotelul Rex.

Booking.com
Acorda nota
Str. Dumbravei nr. 18, Sighisoara, 545400 Sighisoara
Telefon 40265777431
Deschis intre orele  00-24
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/REXSighisoara/