Sighisoara
Kaufland Sighisoara
5.0 / 5  din   2

Rădăcinile istoriei companiei noastre se află în Germania. Acolo suntem printre cele mai mari companii în domeniul de retail. În anul 2005 am deschis primul magazin Kaufland în România. În plus, Kaufland este reprezentat prin magazine și în Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Germania și Bulgaria.

Magazinele Kaufland vă îndeplinesc toate dorințele. Veți fi impresionați de garanțiile și serviciile noastre, varietate, nivelul ridicat de calitate și, bineînțeles, celebrele noastre prețuri mici.
 
Oferta noastră cuprinde de la mărci proprii până la produse oferite de producătorii regionali și produse de marcă. Personalul nostru de specialitate este dornic de a vă oferi consultanță și asistență.

Vă oferim o gamă foarte variată de produse, de până la 22.000 de articole din toate categoriile de marfă, atât produse românești și regionale, cât și internaționale. 
 
La nivel național avem peste 100 de magazine deschise și peste 15 000 de angajați implicați, care lucrează cu interes. Cele două centre logistice asigură necesarul de marfă pentru toate magazinele noastre și livrează marfa punctual, astfel încât clienții noștri să găsească tot timpul la raft produsele de care au nevoie.
 

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara, Bd. Mihai Viteazu Sighisoara
Telefon 0372096601
Deschis intre orele  08-21
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/kaufland.romania