Sighisoara
Pizza Pasta Grill Al Forno
3.3 / 5  din   3

"Pizza Pasta Grill Al Forno" - In cazul in care nu a-ti mai vizitat niciodata locatia noastra, va invitam sa o faceti cat mai curand si va delectati cu savuroasele preparate pregatite de expertii nostrii bucatari. Meniul bogat, atmosfera prietenoasa, fac din timpul petrecut o adevarata placere. Pizzerii si bucatarii nostri sunt pregatiti sa va gateasca cele mai bune feluri de paste, grill si pizza pe vatra cu lemne.

 La noi gasesti locul, atmosfera si caldura ce te vor readuce de fiecare data cand iti doresti acest lucru. Daca vrei sa te simti ca acasa, din nou te asiguram ca, "Al Forno" iti ofera aceasta atmosfera.
 
Va invitam sa luati un loc la noi la masa, sa incercati  retetele noastre, inspirate din bucataria romaneasca precum si din cele mai placute arome ale bucatariei internationale. La noi, veti gusta ingrediente proaspete combinate intr-un mod deosebit. Al Forno, reprezinta garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, cu o servire ireprosabila, si va propune o gama variata de preparate precum si o paleta la fel de extinsa de bauturi.
 
Pentru Comenzi la domiciliu sunati la telefon 0755 507515 sau 0762 531390.
 
 Locul perfect pentru a bea cafeaua dimineata, pentru a lua pranzul la amiaza, sau pentru a petrece seara in compania prietenilor - Al Forno!

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara Octavian Goga Nr.2 Sighisoara
Telefon 0755507515
Deschis intre orele  08-24
Web
Facebookhttps://ro-ro.facebook.com/pages/Al-Forno/213135708814242