Sighisoara
Profi Sighisoara Herman Oberth
5.0 / 5  din   1

Lantul de magazine PROFI Romania este detinut de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul polonez de private equity administrat de Enterprise Investors (EI).
Pasul cel mai important s-a făcut la sfârșitul anului 2009, când afacerea din România, constituită déjà din 67 de magazine, a fost achiziționată integral de Enterprise Investors (EI). Această acțiune s-a finalizat în martie 2010.

De acum separată de magazinele din Belgia și Ungaria, și bucurându-se atât de forța financiară, cât și de planurile de crestere foarte ambițioase ale celor de la EI, rețeaua magazinelor PROFI reunite în cadrul companiei PROFI Rom Food Srl. a început să se extinda într-un ritm până atunci nemaiîntâlnit în retailul românesc.

Într-un singur an, au fost inaugurate 26 de magazine, ceea ce a determinat reputata publicație de afaceri Ziarul Financiar să califice PROFI drept lanțul de retail modern din România cu cea mai agresivă extindere în 2011. La sfarsitul anului 2012, PROFI număra déjà 149 de magazine, in 2013 a deschis 63 de magazine iar pentru 2014 retailer-ul vrea sa mentina ritmul de expansiune vizand 300 de unitati pentru viitorul apropiat.

Aproximativ 200.000 de clienți calcă pragul magazinelor PROFI în fiecare zi pentru a se bucura de cele peste 5000 de produse oferite de acestea, multe dintre ele la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață. PROFI incurajează producția locală, aproximativ 80% din sortimentația PROFI fiind produsă în România.

Succesul PROFI se datorează într-o măsură considerabilă și numărului din ce in ce mai mare de branduri proprii care tind să se apropie de 20% din totalul produselor.

Acționând într-un mediu economic foarte competitiv, în care granițele tradiționale dintre magazinele discount, supermarketuri și hypermarketuri devin tot mai puțin relevante, magazinele PROFI se remarcă printr-un model de afaceri propriu ce combină produse de calitate și promoții atrăgătoare, prospețime și accesibilitate în imediata proximitate a locului unde locuiesc clienții lor.

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara, str. Hermann Oberth nr.16 Sighisoara
Telefon 0725205179
Deschis intre orele  07-22
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/Profi.ro