Sighisoara
Restaurant Casa Ferdinand
4.0 / 5  din   1

Ferdinand House  Pub & Restaurant  situat la poalele cetatii medievale din Sighisoara,locatia noastra fiind un loc recent deschis  ( iulie 2012),a fost conceput  ca o oaza de intimitate si confort.Suntem siguri ca se va mai vorbi despre acest loc ca unul dintre cele mai bune locatii din Sighisoara.Servirea irreprosabila si mancarea delicioasa au captat atentia clientilor nostri.Meniul  este alcatuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente,el va sta la dispozitie cu preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala.

 
Datorita sistemului nostru de aprovizionare si control va garantam zilnic produse proaspete si de cea mai buna calitate!
 
Ferdinad House Pub & Restaurant  va ofera o gama larga de servicii pentru toate ocaziile (mese festive,grupuri,zile onomastice,petreceri de anul nou,majorate)
 
Ferdinand House Pub & Restaurant se va ocupa de gatit si va pregati decorul pentru eveniment exact asa cum doriti dumneavoastra,nu mai trebuie decat sa alegeti meniul pentru eveniment,iar noi reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice.Toate acestea fiind furnizate de o echipia de profesionisti  cu experienta in domeniul gastronomic.
 
Noi va putem satisface gusturile fiecaruia dintre voi deoarce va stam la dispozitie cu o terasa avand capacitate de 30 locuri .Ea va invita sa serviti un pranz de afaceri sau o cina romantica pe perioada timpului calduros,terasa restaurantului nostru reprezinta INSULA de racoare pe care o cautati.
 
Deasemenea restaurantul nostru avand o capacitate de 50 locuri , va invita sa petreceti clipe de neuitat oferindu-va variate feluri de mancare.
 
Pub-ul avand o capacitate de 40 locuri ,va sta la dispozitie pentru a petrece alaturi de prieteni seri de neuitat oferindu-va o gama larga de evenimente.
 
Toate aceste servicii vi le oferim doar pentru a va multumii pe dvs!!
 
Ne mandrim cu rafinamentul si clasa artei noastre culinare
 
Va invitam sa gustati adevaratul gust al mancarii!Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara Piata Octavian Goga, nr. 3 Sighisoara
Telefon 0265777000
Deschis intre orele  09-24
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Casa-Ferdinand