Sighisoara
Restaurant Lorelei BinderBubi
4.5 / 5  din   2

 Cand vine vorba de evenimente, ei bine, pregateste-te sa te intalnesti cu echipa noastra. Ne place sa realizam evenimente UNICE din toate punctele de vedere! Este modul nostru de a-ti multumi ca ne-ai ales. De la decorarea spatiului si pana la preparate, bauturi si distractie iti personalizam totul. Iar la final, mai adaugam si o supriza din parte casei, pentru ca noi asa obisnuim sa ne tratam oaspetii si sa le aratam dragostea noastra!

 
Restaurantul “Lorelei” poate fi orice, de la un rafinat loc de savurat pranzul sau cina si pana la gazda evenimentelor private sau de afaceri, a galelor sau a altor festivitati la cel mai inalt nivel de protocol.
 
Absolut totul, de la preparatele culinare, la decorul specific fiecarei ocazii in parte, de la dotari si pana la servicii este gandit sa iti implineasca dorintele inca inainte de a le exprima. Tu doar trebuie sa alegi.
 
Terasa rustica, in stil bavarez te invita sa fii casual, sportiv sau romantic. Din nou, alegerea iti apartine. Casual la intalnirile semiprotocolare de afaceri, sportiv atunci cand iti inviti prietenii la o bere ca sa vizionati un eveniment sportiv national sau international si romantic atunci cand esti cu persoana iubita si seara cuprinde privelistea ce ti se ofera ochilor intr-un asfintit demn de pensulele marilor pictori.
 
Crama “La Pastorella”, desi are pereti pictati in stil flamand si decor rustic, te imbie sa petreci ca un roman adevarat. Si, ca la orice petrecere, mancarurile bune, vinurile vechi si muzica live sunt condimentele neaparat necesare pentru o poveste pe care o vor asculta cu placere, la un moment dat, chiar si nepotii tai!
 
Barul “Zara Cafe” este locul unde iti poti savura cafeaua in timpul zilei, poti avea intalniri de afaceri degajate de atmosfera biroului si in care seara poti organiza mici petreceri de familie, cu prietenii si chiar cu colegii de serviciu si partenerii de afaceri.

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara Str. Nicolae Balcescu, Nr. 8 Sighisoara
Telefon 0372088888
Deschis intre orele  09-23
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/HotelBinderBubiSighisoara