Sighisoara
Salonul Coron Beauty Center
4.7 / 5  din   3

Ceea ce face “Salonul Coron Sighisoara” sa fie deosebit sunt oamenii ce alcatuiesc echipa sa, ce pun suflet in munca lor pentru a va face dumneavoastra viata mai frumoasa. Ei reusesc sa creeze o atmosfera destinsa, o ambianta familiara in care sa va puteti relaxa si bucura de servicii de calitate, o evadare din cotidian intr-un salon intim si confortabil.
Coafor - O tunsoare potrivita tipului tau de par, pune in evidenta calitatile si camufleaza imperfectiunile, pune in evidenta forma fetei si atrage atentia asupra atuurilor personale.

Machiaj – joaca un rol deosebit de important in crearea unui look perfect, natural care sa iti exprime stilul cu bun gust. De aceea, este important sa afli cum trebuie sa te machiezi pentru a-ti evindentia trasaturile fetei si in acelasi timp, de a ascunde micile imperfectiuni, intr-un machiaj perfect.

Remodelarea corporala – te scapa de kilogramele in plus; de celulita; ajuta la obtinerea unui corp bine modelat si tonifiat; aduce o stare energica si un ritm de viata mai sanatos si ..o relaxarea deplina.

Booking.com
Acorda nota
Sighisoara, Octavian Goga, nr. 5 Sighisoara
Telefon 0753822715
Deschis intre orele  09-18
Web
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Coron-Beauty-Center/557865700990989