Sighisoara




Craciun 2015 la Aparthotel Sighisoara

16 Octombrie 2015

Ca te afli in vacanta, in interes de serviciu in zona, sau doar se intampla sa fii in drum spre o alta destinatie, Aparthotel Sighisoara este casa ta departe de acasa. Totul a fost gandit pentru a fi placut, familiar si accesibil iar personalul hotelului este incantat sa vina in intampinarea dorintelor oaspetilor nostri, astfel incat sa le faca sederea cat mai placuta. 

Deschizand usa hotelului nostru va veti afla in centrul orasului. Tot ceea ce merita vazut se afla la o distanta usor de parcurs cu pasul: zona comerciala, restaurante si baruri, cinema, cazino, club, terase si, mai ales, Cetatea Medievala - parte a Patrimoniului de Cultura Universal Unesco - cu monumentele si muzeele sale. 

 Oferta Craciun 2015 Aparthotel Sighisoara

Cazare fără masă Prețuri individuale pentru fiecare tip de cameră: camera single: 150 lei/noapte/persoană apartament 2 camere: 110 lei/noapte/persoană apartament 3 camere: 80 lei/noapte/persoană garsoniera: 100 lei/noapte/persoană suita: 110 lei/noapte/persoană Condițiile rezervării: Pachet sejur minim: 2 nopți. Data de intrare: 24.12.2015. Check-in: după ora 14, check-out: înainte de ora 20. Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual Numar minim de persoane pentru rezervare: 2 Număr locuri disponibile: 10, distribuite în 5 camere cu băi proprii. Copiii sub 6 ani: gratuit Copiii între 6 ani și 18 ani au reducere de 50% din preț fără pat suplimentar Avans la rezervare: 30%  

Alte detalii:


Tarifele sunt pentru ocupanta standard de:
- studio - doi adulti - se accepta un pat suplimentar 
- apartamentul cu doua camere - 2 adulti - ocupanta maxima 3 persoane 
- apartamentul cu doua camere - 4 adulti - ocupanta maxima 6 persoane
Ofera se aplica in perioada 24-27 decembrie 2015



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!


Aparthotel Sighișoara se află în centrul vechi al orașului, la mică distanță pe jos de principalele puncte de atracție și la 5 minute de mers pe jos de cetatea medievală Sighișoara, monument inclus în patrimoniul UNESCO. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în toate zonele, precum și o parcare privată cu supraveghere video nonstop.
Sighisoara, Str. Consiliul Europei, nr. 7

Mai multe informatii despre Aparthotel Sighisoara




Mai multe oferte Craciun Sighisoara






PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences