Sighisoara
Revelion Hotel Aparthotel Sighisoara 2015-2016

16 Octombrie 2015

Ca te afli in vacanta, in interes de serviciu in zona, sau doar se intampla sa fii in drum spre o alta destinatie, Aparthotel Sighisoara este casa ta departe de acasa. Totul a fost gandit pentru a fi placut, familiar si accesibil iar personalul hotelului este incantat sa vina in intampinarea dorintelor oaspetilor nostri, astfel incat sa le faca sederea cat mai placuta. 

Deschizand usa hotelului nostru va veti afla in centrul orasului. Tot ceea ce merita vazut se afla la o distanta usor de parcurs cu pasul: zona comerciala, restaurante si baruri, cinema, cazino, club, terase si, mai ales, Cetatea Medievala - parte a Patrimoniului de Cultura Universal Unesco - cu monumentele si muzeele sale. 

Oferta Revelion 2015/2016 Hotel Aparthotel Sighisoara

Cazare fără masă Prețuri individuale pentru fiecare tip de cameră: camera single: 250 lei/noapte/persoană apartament 2 camere: 150 lei/noapte/persoană apartament 3 camere: 100 lei/noapte/persoană garsoniera: 115 lei/noapte/persoană suita: 150 lei/noapte/persoană Condițiile rezervării: Pachet sejur minim: 3 nopți. Data de intrare: 29.12.2015. Check-in: după ora 14, check-out: înainte de ora 22. Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual Numar minim de persoane pentru rezervare: 2 Număr locuri disponibile: 10, distribuite în 3 camere cu băi proprii. Copiii sub 2 ani: gratuit Avans la rezervare: 50%  

Alte detalii:


Welcome drink, Parcare, WiFi,taxa locala
Tarifele sunt pentru ocupanta standard de:
- studio - doi adulti - se accepta un pat suplimentar 
- apartamentul cu doua camere - 2 adulti - ocupanta maxima 3 persoane 
- apartamentul cu doua camere - 4 adulti - ocupanta maxima 6 persoaneDaca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!


Aparthotel Sighișoara se află în centrul vechi al orașului, la mică distanță pe jos de principalele puncte de atracție și la 5 minute de mers pe jos de cetatea medievală Sighișoara, monument inclus în patrimoniul UNESCO. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în toate zonele, precum și o parcare privată cu supraveghere video nonstop.
Sighisoara, Str. Consiliul Europei, nr. 7


Mai multe informatii despre Aparthotel Sighisoara
Mai multe oferte Revelion Sighisoara


PRIVACY POLICY - GDPRUpdate cookies preferences