Sighisoara
Revelion 2016 - 2017 Vintage

18 Decembrie 2016

A venit timpul sa iti faci planuri pentru locul unde iti vei petrece noaptea dintre ani! Iti propunem ca anul acesta, impreuna cu prietenii tai sa alegeti o petrecere de exceptie, cu muzica aleasa care te va tine toata noaptea in miscare. La acestea adaugam alte tentatii irezistibile: bauturi in regim open bar, alaturi de un meniu festiv, variat si sofisticat, dar si preparate traditionale, specifice zonei, pregatite cu atentie de bucatarii nostri. Asa ca, aduna-ti gasca si hai sa petrecem impreuna noaptea dintre ani intr-o atmosfera de neuitat. Pentru mai multe detalii si rezervari nu ezitati sa ne sunati la numarul de telefon 0365 430 685 / 0747 975 649.


Indiferent dacă aveți de discutaț afaceri, vă întălniți la o cina romantică sau pur și simplu doriți sa savurați după servici un pahar bun de vin - Vintage Lounge Bar & Club este mereu locația potrivită.Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!


Indiferent dacă aveți de discutaț afaceri, vă întălniți la o cina romantică sau pur și simplu doriți sa savurați după servici un pahar bun de vin - Vintage Lounge Bar & Club este mereu locația potrivită.
Str. Octavian Goga nr.6 545400 Sighișoara


Mai multe informatii despre Vintage
Mai multe oferte Revelion Sighisoara


PRIVACY POLICY - GDPR