Sighisoara
Echitatie - Cross Country Farm Transylvania

17 Iunie 2016

Cross Country Farm Transylvania este situatӑ ȋn centrul Romȃniei, la 15 km de Sighișoara. Ferma este ȋnconjuratӑ de dealuri liniștite și ȋmpӑdurite la un km distanțӑ de satul Prod, un sat tipic transilvӑnean, neatins ȋncӑ de zbuciumul civilizației. Cȃrdurile de gȃște vesele prezente prin tot satul și vacile ce se ȋntorc liniștite de la pӑșune dau un farmec aparte acestui sat ȋn care telefonia mobilӑ și drumurile asfaltate ȋnca nu au ajuns.

Cross-Country Farm oferӑ diferite programe ecvestre pentru orice nivel atȃt pentru ȋncepӑtori cȃt și pentru cӑlareți experimentați. Poți alege sӑ descoperi sӑlbatica natura cӑlare sau sӑ faci o plimbare ȋn cӑruța, poți lua lecții de echitație ȋn arena sau pur și simplu sӑ stai ȋn preajma cailor.

Deși posibilitӑți de practicare a echitație se gӑsesc la tot pasul, ȋn ultimii 10 ani Cross-Country Farm și-a construit reputația ca loc ȋn care serviciile ecvestre sunt oferite cu profesionalism.

Notӑ: Greutatea maximӑ acceptatӑ pentru programele ecvestre este 95 kg. Dacӑ depӑsești aceastӑ greutate te rugӑm sӑ aplici pentru plimbarile ȋn cӑruțӑ.

Mia multe informatii gasiti pe pagina Cross Country Farm TransylvaniaDaca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!Poti citi in continuare


PRIVACY POLICY - GDPRUpdate cookies preferences