Sighisoara




Festivalul Fanfarelor Sighisoara 2016

26 August 2016

Din 2004, fiecare început de toamnă este întâmpinat la Sighișoara cu muzică de promenadă. Prin acest eveniment, Sighișoara se înscrie pe harta localităților care nu numai că susțin o fanfară, dar și creează cadrul de exprimare a acesteia, alături de cele mai reprezentative fanfare din România.

Ediția a XIII -a a Festivalului Fanfarelor Sighișoara va avea loc duminică, 4 septembrie, constituindu-se într-un punct de atracție suplimentar, luna septembrie fiind o perioadă de vacanță în care Sighișoara este încă asaltată de turiștii dornici să descopere farmecul locurilor. Pregătirile pentru festival sunt încheiate, astfel încât muzica de promenadă va  întregi acest farmec, spre bucuria tuturor, așa cum s-a întâmplat și la edițiile anterioare.

Spectacolele vor fi susținute de: Fanfara ,,Valurile Dunării” din Galați, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara Municipiului Reghin și bineînțeles, Fanfara „Sighișoara”.
Invităm sighișorenii să profite de o zi frumoasă de duminică în care să se bucure din plin atât de parada din centrul orașului, cât și de concertele din Parcul Central, respectiv Cetatea Medievală.

PROGRAM:

ora 16.00 Defilare în centrul orașului
ora 16.30 Minirecital - Parcul Central
ora 17.00 Concerte - Piața Muzeului

Primarul Municipiului Sighișoara, Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!




Poti citi in continuare







Elsig Computers



Radioson
Blues Festival


Transart




PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences