RadioSon: Activitati in aer liber, tombole cu premii, expozitii de tehnica miliatara si de aparare pe Stadionul Municipal

0
1577
views

De 1 iunie, suntem invitați pe Stadionul Municipal, din cartierul Târnava II, la „Activități în aer liber” pentru copii și părinți, deopotrivă.

Școala Gimnazială „Aurel Mosora” cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Sighișoara organizează competiții sportive și ateliere interactive. De asemenea, în cadrul proiectului inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, „Călător prin Lumea Copilăriei”, educatoarele din Municipiul Sighișoara vor organiza o serie de activități educative și distractive, în același timp.

Nu în ultimul rând, pe platforma de lângă terenul de sport, va avea loc o expoziție a unor mașini de intervenții cu sprijinul: Unității Militare 01752 Sighișoara – Batalionul 72 Apărare CBRN „Negru Vodă”, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș -Detașamentul de Pompieri Sighișoara și Poliției Municipiului Sighișoara.

La final, cu sprijinul mai multor companii din oraș, va avea loc o tombolă unde se pot câștiga skateboard-uri și biciclete.

Activitățile vor avea loc între orele 10:00 și 13:00.

Accesul în incinta Stadionului Municipal Sighișoara este permis doar cu încălțăminte sport!

Recomandarea organizatorilor este următoarea : „facem mișcare și până la Stadion, deci venim fără mașină.”

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara