Adevarul: Secretele vacantei de vis la Sighisoara. Cum trebuie vizitata cetatea unica in Romania din inima Ardealului

0
5453
views

Adevarul prezinta un ghid cum sa vizitati cetatea medievala Sighisoara, unde sute de mii de turişti din toate colţurile lumii vin an de an la Sighişoara, un loc plin de istorie, poveşti frumoase şi autentic.

“Cine ajunge o dată la Sighişoara, o să-şi dorească să revină iar şi iar, fără să aibă niciodată senzaţia că a văzut tot. E un oraş de care te-ndrăgosteşti la prima vedere şi-l porţi în inimă toată viaţa, un loc în care îţi aşezi în ordine mintea şi sufletul, în care trăieşti sau reînvii, în care îţi aduci aminte cine eşti de fapt sau descoperi câte-o bucată de „eu“. E un loc pe care-l simţi al tău, chiar dacă în jur ai mii de oameni, blitzuri, auzi vorbindu-se limbi diferite. Sighişoara este o poveste despre suflet, pur şi simplu.” conform Adevarul. In continuare este prezentat cetatea medievala, magia din Turnul cu Ceas, casa cu muşcate, în care a trăit 4 ani Vlad Dracul, Scara şcolarilor şi Biserica din Deal, turnurile vechilor bresle si ce putem vizita în împrejurimi.

citeste tot articolul pe Adevarul: Secretele vacanţei de vis la Sighişoara. Cum trebuie vizitată cetatea unică în România din inima Ardealului Sursa foto Claudiu Pintea