Casa Trappold – Apold

0
4239
views

De când lumea și Pâmăntu’, dăinuie o poveste în fiecare casă, la fiecare masă, pentru fiecare bucată de lemn. Așa și la noi. În Apold până și dealurile au povestea lor și te așteptăm să le afli pe toate. Ne găsești la numărul 75, peste pod.

Casa este amplasată în centrul satului Apold, la nr. 75, aproape de Biserica Fortificată și de clădirea Primăriei. Casa arata exact pe in timpuri, avand mobilierul in stilul caselor din Transilvania, elementele ceramice si dulapurile ducandu-va inapoi in timp, nopti petrecute parca in trecut, noptiere rustice, unde poti aseza cartea pe care o citeai inainte sa visezi si covoare traditionale pe care sa pasesti. Un satean i-a ajutat in a restaura tot ce era in vechea casa, incepand cu vechile grinzi.

Vechiul hambar si grajdul a fost transformat intr-un restaurant cu elemente specifice din lemn, unde iti poti invita maxim 50 de prieteni la o petrecere. In momentul de fata camerele inca nu sunt denumite, dar puteti sa le etichetati dupa cum va veti simti in ele. Casa dispune de 3 dormitoare duble cu baie individuala, o camera cu 3 paturi si o camera cu 6 paturi cu baie comuna. Descopera mai mult pe pagina de Facebook Casa Trappold