Evenimente ca la carte, acum si la Sighisoara, cu Oliv Events

0
2451
views

Sezonul evenimentelor e pe cale sa inceapa, motiv pentru care cautarile de flori, decoruri sau torturi sunt in toi. Cum poti sa organizezi si la Sighisoara cel mai important eveniment din viata fara batai de cap – doar cu ajutorul wedding plannerilor profesionisti – aflam de la Oliv Events, agentie de organizare de evenimente din Transilvania.

Deja organizatori a trei evenimente cu concept la Sighisoara, Oliv Events ne-au raspuns mai jos intrebarilor despre ce inseamna, mai exact, wedding planning, si cum pot putem sa regasim serviciile lor si in orasul nostru.

Sighisoaraonline: Cine este Oliv Events si cu ce se ocupa firma voastra?
Oliv Events: Oliv Events este o firma de design, planificare si organizare de evenimente, fondata in 2015. Ne desfasuram activitatea la nivel regional si chiar national, iar sediul central se afla in Sibiu. Oferim servicii pe 2 zone conexe:
1. Planificare si organizare de evenimente (nunti, botezuri, evenimente corporate, petreceri tematice, aniversari, pentru copii, sedinte foto etc.): ne ocupam de coordonarea tuturor detaliilor, de la alegerea spatiului potrivit si planul de cheltuieli, la contractarea furnizorilor si mentinerea relatiei cu acestia.
2. Design de eveniment: stylingul unui eveniment este, pentru noi, una din cele mai importante componente, totul plecand de la concept si buget, aprobate impreuna cu clientii. Asiguram cele mai frumoase aranjamente florale, cele mai inventive decoruri, cele mai delicioase candybar-uri sau drinkbar-uri, elemente de papetarie, cabine  foto tip photobooth si multe alte servicii.
De asemenea, inchiriem decoruri pentru evenimente (scaune Chiavari, panouri foto, piese de mobilier, felinare, lampioane, materiale textile, rame, vase pentru flori sau candybar etc.).
Asadar, la Oliv Events gasiti:
design floral | decoruri | grafica | papetarie | candybar | torturi | drinkbar | photobooth | marturii.
Un detaliu mai putin cunoscut este faptul ca Sighisoara ocupa un loc important in inima echipei Oliv Events, intrucat proiectul nostru (parte a unui grup mai mare de comunicare) este initiat si condus de catre Amalia Picu, de asemenea sighisoreanca de origine.
Despre antreprenoarea Amalia Picu am mai scris in acest articol: https://sighisoaraonline.com/content/sighisoreanca-amalia-picu-a-lasat-mediul-corporatist-din-bucuresti-pentru-a-lansa-propria-afacere-in-comunicare-in-sibiu/.

Sighisoaraonline: De ce este util un wedding planner?
Oliv Events: Intr-adevar, una din intrebarile cele mai frecvente pe care le intalnim este „Cu ce ma ajuta un event planner sau o agentie de organizat evenimente?”. Raspunsurile sunt multe si variate dar noi mizam pe 2 aspecte:
1. Te scapa de stres – furnizori, restaurant, meniuri, candybar, papetarie, marturii, decoruri, mobilier, dj, drinkbar, photobooth, flori restaurant – flori biserica – buchet? Nu stii pe ce sa pui mana, la ce intalniri sa mai mergi, pe cine sa mai suni? Suntem aici pentru ca sa iti preluam toate aceste componente de pe cap! Iti salvam ore din timpul tau si tu te poti concentra pe ce e mai placut si usor in organizarea nuntii: gasirea unei super-locatii pentru luna de miere, alegerea pantofilor si a machiajului potrivit etc.
2. Iti optimizeaza bugetul – tu esti cel care stabileste bugetul iar noi o sa iti oferim cele mai economice solutii si creative propuneri, mereu astfel incat sa nu il depasim.

Sighisoaraonline: Stim ca deja ati organizat 3 nunti la Sighisoara, spuneti-ne despre ele.
Oliv Events: Transilvania este inima Romaniei iar noi suntem mandri sa ne promovam orasele sasesti, locatiile frumoase din ele si, nu in ultimul rand, povestile locale de dragoste. Ne bucuram sa fim aproape de clientii nostri si sa contribuim din plin la scrierea celei mai frumoase zile din viata lor!
La Sighisoara am ajuns la invitatia unor clienti care si-au dorit organizarea unor altfel de evenimente, unele care sa nu se incadreze in tiparele standard. „#Altfel” este, de asemenea, sloganul si hashtagul nostru.
Locatiile au fost atent alese, dupa un proces de selectie riguros si, credem noi, sunt unele din cele mai bune optiuni de luat in calcul pentru o nunta la Sighisoara: restaurantul hotelului Central Park, pentru nunti rafinate si elegante, si Dracula Danes, pentru cei care isi doresc o nunta 100% in aer liber. Acesta din urma a fost cadrul perfect pentru una din primele nunti din Romania de tip barn wedding, pe care am avut placerea sa le organizam in iulie 2017.
Din punct de vedere logistic, pentru toate evenimentele organizate la Sighisoara au fost aduse componente de la Sibiu, de la flori la scaune Chiavari si de la candybar la cabina photobooth.
Nuntile organizate aici au solicitat elemente precum: drapaje, flori (aranjamente mese, buchete, lumanari, cocarde etc.), scaune, candybar si torturi, drinkbar, cabina de poze. Distanta nu reprezinta un impediment, intrucat vorbim de 1:30h pt transportul acestor componente.

Sighisoaraonline: Cat costa sa organizezi o astfel de nunta?
Oliv Events: Costurile unei nunti nu difera de cele organizate la Sibiu sau Cluj, de exemplu. Clientii din Sighisoara platesc acelasi pret pt flori / candybar / decoruri precum cei din Sibiu. Componentelor de eveniment li se adauga doar transportul obiectelor de la Sibiu la Sighisoara, se inchiriaza o varianta convenabila, care sa asigure transportul tuturor produsele enumerate mai sus.

Sighisoaraonline: Nu in ultimul rand, de unde numele „Oliv”?

Oliv Events: Culoarea oliv, care ne-a inspirat si dupa care am numit chiar agentia, este combinatia calda de verde cu galben. Oliv este culoarea naturii, care transmite energie si buna-dispozitie. Inspirati de aceasta, Oliv Events este despre natural, firesc, optimism si bucuria de a trai – redate in evenimente care promoveaza simplitatea, autenticitatea, naturalul si lucrurile facute de mana, cu suflet si pasiune.

Sighisoaraonline: Mult succes!

Mai multe despre Oliv Events: informatii, poze si modele de inspiratie – pe pagina de facebook, https://www.facebook.com/Oliv-Events.