Sighisoara pe lista cele mai colorate 23 de orase din lume alcatuita de Curbed

0
2841
views

Publicatia Curbed a alcatuit o lista ale celor mai colorate orase din lume. “Am adunat 23 dintre cele mai colorate orașe și străzi din afara Statelor Unite, cu un accent deosebit pe pete unice pe care nu le cunoașteți deja. Sigur, au inclus câteva intrări standard (Catedrala Sfântul Vasile, de exemplu), dar există o mulțime de orașe colorate în această listă, care, spera, vă vor inspira și vă vor indemna sa le descoperiti mai bine. Călătoria nu a fost niciodata atât de bună.” prezinta autorul articolului, Megan Barber.

Situat în regiunea istorică a Transilvaniei, Sighișoara nu poate fi pe radarul multor călători, dar asta este pacat sa o ratezi. Acest oraș medieval pietonal este dotat cu clădiri vibrante colorate în galben, roz și verde, care cerșesc să fie fotografiate.

Umblați pe străzile pietruite și apoi vă bucurați de priveliștile din unul dintre cele mai multe piețe pline de restaurante din oraș. Citeste tot articolul pe Curbed: The 23 most colorful cities in the world. Foto Casa Savri.