Iordan si Ioana Ignat au lansat noul single, Esti Stare, filmat si in Sighisoara

0
3510
views

Piesa Esti stare, interpretata de Iordan si Ioana Ignat, a ajuns in numarul 21 pe Youtube in trending. Label Cat Music, MediaPro Music, GreenEye Music.

Muzica: Iordan Adrian, Alexandru Anghel, Ioana Ignat
Text: Alexandru Anghel, Ioana Ignat, Iordan Adrian
Productie: Iordan Adrian, Ioana Ignat, Corneliu Ursache, Edward Sanda
Mix & Master: Madalin Rosioru Chitara: Dan Ionescu, Iordan Adrian
Ioana Ignat (n. 22 iulie 1998, Botoșani) este o cântăreață si compozitoare română de muzică pop, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României, unde s-a calificat până în finală. Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.

Pe 25 mai 2017, Ioana a lansat, în colaborare cu artistul Edward Sanda, piesa „Doar pe a ta”. Piesa este compusă de către Sándor Bíró, producătorul muzical al hit-ului „Ce are ea”. Clipul piesei, realizat de Trandafilm, aduce în prim plan exuberanța tinereții și buna dispoziție. Imaginile au fost filmate în ținutul Mocăniței și la Castelul de Lut din Valea Zânelor. Piesa s-a bucurat de succes comercial în țară, clasându-se pe locul șapte în Airplay 100. În doar o lună de la lansare, piesa a adunat peste șase milioane de vizualizări pe YouTube și a fost cea mai descărcată piesă românească de pe iTunes. Sursa Wikipedia.