RadioSon: Concert caritabil în decembrie la Sighișoara

0
349
views

Concertul intitulat ” Seară de Crăciun ” va avea loc în 20 decembrie la Sala Mihai Eminescu. Acesta este organizat de Asociația Ioana Figan- Speranță și minune împreună cu Străjerii Sighișoarei iar banii adunați din vânzarea biletelor vor fi direcționați spre acțiuni de modernizare a Maternității Sighișoara.

Asociația Ioana Figan- Speranță și minune a mai desfășurat activități cu scop caritabil pentru îmbunătățirea condițiilor la Maternitatea Sighișoara. La începutul acestei luni membrii asociației au adus o donație de mobilier, paturi și saltele la Maternitate, în această toamnă au desfășurat și acțiuni de curățenie și igienizare în curtea Maternității Sighișoara și de reparații a scocurilor, coșurilor de gunoi și a băncilor din curte. De câteva zile cu implicarea membrilor asociației au început lucrările de reparații la acoperișul Maternității Sighișoara și lucrări de preluare a apei pluviale care se infiltrează în subsol. Pentru anul viitor sunt în plan lucrări de introducere a încălzirii centralizate la Maternitate și de modernizare a interioarelor prin montarea de parchet și faianță în saloanele Maternității.

Pentru aceste lucrări, banii adunați la concertul caritabil din decembrie vor fi de un real ajutor.
În concertul din 20 decembrie alături de Străjerii Sighișoarei ( care au mai organizat și în anul anterior concerte caritabile, ajutând 2 copii cu grave probleme de sănătate) se vor regăsi și Gabriel Cotabiță dar și corurile din Sighișoara și ansamblurile folclorice și corale din împrejurimi, din: Țopa, Boiu, Albești, Daneș, Nadeș, Vânători, toți aceștia urmând a prezenta cântece și colinde de Crăciun, un spectacol deosebit în prag de sărbători.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara