RadioSon: Martisor muzical la Sighisoara

0
1201
views

Ieri la Sala Sander a avut loc evenimentul “ Martisor muzical”dedicat doamnelor si domnisoarelor din municipiu. Pe scena au urcat elevii grupei mari de la Gradinita Pinochio care au cantat si au dansat femeilor prezente in sala, la finalul momentului scenic, cu sufletele pline de emotie fiercare oferind mamei o floare.

Flori au fost oferite doamnelor si domnisoarelor si de primarul municipiului Ovidiu Malancravean care le-a felicitat pe femei si le-a urat sa aiba parte de o primavara superba.
Pe scena au mai urcat si poetii Vasile Luca si Ana Munteanu Draghici, acestia recitand poezii si poeme, scrise de ei sau apartinand unor scriitori romani renumiti. Remina Popescu a cantat in memoria regretatei soliste Ramona Fabian piesa acesteia “De ce fug, mama, la tine” dar si alte piese din folclorul romanesc.

Artistul Aurel Tamas nu a mai ajuns la Sighisoara, organizatorii declarand ca au incercat sa-l contacteze in repetate randuri telefonic, fara succes insa. Artistul Aurel Tămaș si Grupul instrumental Băndașii de la Cluj au fost contactati astazi dupa ce impresarul solistilor Alin Oprea si Gino ce erau inclusi initial in program a anuntat ca din cauza unor probleme de sănătate survenite în cursul nopții, nu pot fi prezenti la Sighisoara.
Manifestarea Martisor muzical s-a incheiat cu poemele scriitorului Vasile Luca, unul dintre acestea scrise azi noapte pentru toate doamnele si domnisoarele.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara