Municipiul Sighișoara: Lucrări de reparații și reasfaltare în cel mai mare cartier al Sighișoarei- Târnava 2(Bărăgan)

0
237
views

Astăzi au continuat lucrările pe străzile Daliilor și Trandafirilor după ce zilele trecute au fost realizate lucrări pe străzile: Crizantemelor, Garoafelor și Panseluțelor, lucrări de reparații urmând a se realiza pe toate străzile cu probleme din cartier.

Lucrările se realizează la stratul de uzură prin așternere de covor asfaltic. Acestea fac parte din Planul de lucrări, întreținere străzi, mobilier urban și locuri de joacă al Municipiului Sighișoara, pentru anul acesta fiind planificate 1000 de tone de asfalt pentru lucrări pe străzile din municipiu dintr-o cantitate de 5900 de tone de asfalt folosite în 4 ani pentru reparații și reasfaltări realizate în Sighișoara pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic.

“Chiar dacă trecem cu toții printr-o perioadă dificilă din toate punctele de vedere, noi am depus toate eforturile să continuăm ritmul lucrărilor așa cum i-am obișnuit pe sighișoreni și în anii precedenți. Astfel, lucrările de reparații se desfășoară în tot orașul, atât pe străzi importante cât și în cartiere, cum este cazul aici, în cartierul Târnava 2, în cartierul Plopilor și Andrei Șaguna, unde am realizat lucrări în săptămânile trecute. .

Și astăzi am verificat în teren execuția lucrărilor și m-am întâlnit cu locuitorii din zonă. Lucrările sunt necesare întrucât multe străzi s-au degradat.. Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat, pe perioada realizării acestor lucrări.” Primar Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean.