Municipiul Sighișoara: Lucrări în derulare pentru modernizarea străzii Dimitrie Cantemir

0
419
views

Primarul Municipiului Sighișoara și reprezentantul Serviciului tehnic, investiții, urmărire contracte, monitorizare servicii de utilități publice din cadrul Primăriei Sighișoara au realizat o vizită de lucru pe șantierul investiției “Modernizarea străzii Dimitrie Cantemir din Municipiul Sighișoara” lucrare aflată în execuție. S-au analizat soluții tehnice în teren și s-au purtat discuții cu constructorul și cu cetățenii din zonă.

Proiectul “Modernizarea străzii Dimitrie Cantemir din Municipiul Sighișoara” presupune modernizarea si reparația capitala a strazii din bugetul local. Acesta prevede refacerea fundațiilor, a îmbrăcăminții asfaltice, refaceri de trotuare, ziduri de sprijin, canalizare pluvială.

“Verificăm în teren investițiile pentru ca lucrările să fie de calitate și cu durabilitate mare. Pentru cetățeni lucrările care se realizează generează un disconfort, le cerem scuze pentru inconveniente, dar este necesar un anumit efort, din partea fiecăruia dintre noi, pentru a schimba lucrurile”, a declarat primarul municipiului, prof Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean.

Termenul de finalizare a lucrărilor pentru “ Modernizarea străzii Dimitrie Cantemir “ este sfârșitul lunii iulie.