Municipiul Sighișoara: Soluții în teren pentru proiectul de pe strada Plopilor

0
463
views

La continuarea investiției pentru “Amenajare accese strada Plopilor din municipiul Sighișoara la rețeaua de canalizare pluvială“ pentru evacuarea apelor pluviale provenite de pe platforma străzilor ce urmează să se modernizeze s-a constatat necesitatea unor soluții noi ce trebuie folosite pentru implementarea proiectului.

Reprezentanții firmei contractante, ai firmei proiectante și ai Primăriei Sighișoara, au analizat în teren unele soluții pentru lucrările ce se execută.

“Am realizat o vizită de lucru în teren, și împreună cu proiectantul, dirigintele de șantier, colegii din aparatul de specialitate al Primăriei și reprezentanții executantului am găsit unele soluții pentru situațiile neprevăzute apărute. În astfel de cazuri se suspendă lucrările până la emiterea unei dispoziții de șantier din partea proiectantului, cu soluția tehnică aplicabilă. În urma discuțiilor de azi avem convingerea că aceasta se va elibera în cel mai scurt timp“ – Viceprimar, Toth Tivadar.

Traseul rețelei de canalizare va avea o lungime totală de 512 metri.

Căminele vor fi acoperite cu ramă și capac din fontă care să suporte sarcina și care vor avea sistem antiefracție și antizgomot și vor fi fixate pe suport din beton armat.

La finalizarea lucrărilor se va reface structura drumului și se va asfalta strada, conform proiectului tehnic.

Primăria Municipiului Sighișoara mulțumește locuitorilor de pe strada Plopilor pentru înțelegere și își cere scuze pentru tot disconfortul cauzat pe perioada realizării lucrărilor.