Programul marilor retaileri din Sighisoara in perioada sarbatorilor de Paste 2022: Kaufland, Lidl, Penny si Profi

0
713
views

În preajma Sărbătorilor de Paste 2022 și marile rețele de supermarket-uri pun la punct un program special de lucru. Iată cum arată programul afișat pentru următoarea perioadă de către cei mai mari retaileri.

Kaufland

În Săptămâna Mare, 18-25 aprilie 2022, hipermarketurile Kaufland se vor deschide, în funcție de magazin, între 06:30 și 09:00 și se vor închide între 21:30 și 23:00.
În Sâmbăta Mare, pe 23 aprilie, magazinele vor fi deschise clienților între 06:30 și 18:00 sau 19:00. Excepție în această situație sunt magazinele din următoarele orașe: Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Gheorghieni și Sovata care vor funcționa potrivit programului normal.

În prima zi de Paște, magazinele vor fi închise, urmând ca în a doua zi de sărbătoare programul să fie unul scurt de la 09:00 la 18:00.

Lidl
Sâmbătă, 23 aprilie, magazinele vor fi deschise până la ora 18:00.
Pe 24 și 25 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa Lidl să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine.
Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 26 aprilie.

Penny

Reprezentanții supermarketului nu au anunțat inca programul magazinelor din țară pentru sărbătorile de Paște. Acesta va fi anunțat de companie.

Profi

Reprezentanții supermarketului Profi nu au anunțat inca programul magazinelor din țară pentru sărbătorile de Paște. Momentan postarea este “In perioada sarbatorilor legale programul
anumitor magazine poate suferi modificari“.

Aceasta stire nu reflecta pozitia oficiala a retailerilor Kaufland, Penny, Lidl si Profi; in cazul in care doriti sa va asigurati vizitati pagina web Kaufland, Lidl, Penny sau Profi