Sărbătoarea Rabarbărului – ediția a IX-a – Saschiz – Sambata 7 Mai

0
855
views

Sărbătoarea Rabarbărului revine!
Păstrăm tradiția primei sâmbete din luna mai și vă invităm în data de 7 mai 2022 la Saschiz să cunoașteți comunitatea noastră, să degustați și să cumpărați preparate cu rabarbăr, să ascultăm împreună muzică de fanfară și recitaluri de chitară sau orgă în biserica fortificată din centrul satului, să participați la concursuri …și să vă întâmpinăm din nou în poarta cetății cu prăjituri și suc de rabarbăr.

Dulciuri felurite, pizza, ciorbă, lichie, înghețată, bombonele, compot și alte preparate cu rabarbăr vor fi, ca întotdeauna, vedetele Sărbătorii noastre.

Nu uităm de cei mici și pregătim pentru ei un atelier de educație culinară, ,,ștafeta cu rabarbăr”, desene cu tija de rabarbăr și concursul ,,mâncăcios de prăji cu rabarbăr”!

În cadrul evenimentului vor mai avea loc atelierul de gătit cu rabarbăr, iar producătorii locali /artizanii din comuna Saschiz își vor expune produsele spre vânzare la standuri.
Intrarea este liberă, însă donațiile sunt binevenite și ne ajută să ducem mai departe proiectele Vecinătății Femeilor pentru comunitate.
Vă așteptăm cu drag!

Parteneri/colaboratori: Primăria comunei Saschiz, Consistoriul Evanghelic C.A. Saschiz, Fundația ADEPT Transilvania, Asociatia YOYO, Hanul Cetății, Pensiunea Violeta, Centrul de Voluntariat Saschiz, Colinele Transilvaniei