RadioSon: ACȚIUNE PREVENTIVĂ ÎN DESFĂȘURARE, PE RAZA MUNICIPIULUI SIGHIȘOARA ȘI A LOCALITĂȚILOR ARONDATE

0
2020
views

La acest moment, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, alături de polițiști locali și jandarmi desfășoară o acțiune pe raza municipiului Sighișoara, precum și a localităților de pe raza de competență a Secției de Poliție Rurală nr.10 Sighișoara, pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgenţă. În acest sens, au fost constituite mai multe dispozitive de ordine și siguranță publică şi puncte de verificare, iar forțele de ordine acționează pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, scopul activităților fiind prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19 și totodată combaterea criminalităţii sub toate formele ei.

Autoritățile sunt prezente în teren și acționează în sistem integrat, în vederea asigurării unui climat optim de siguranță publică.

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Recomandăm tuturor, să se informeze doar din surse oficiale.

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!

IPJ Mures

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara