RadioSon: Artiști din mai multe colțuri ale lumii vin cu mini-concerte în acest weekend în Cetatea Sighișoara

0
947
views

Iubitori de Sighișoara, artiști ce au cântat în mari orașe europene, atât în festivaluri și concursuri cât și în spectacole stradale, vor fi prezenți în weekend la Sighișoara.

Esteban Alul, artist internațional din Chile va concerta atât sâmbătă, 12 mai, cât și duminică, 13 mai, la cimpoi scoțian, flaut travers, în Piața Cetății din Sighișoara, pentru localnici și pentru turiști.
Sâmbătă va concerta, cu începere de la ora 12.00 în fața Turnului cu Ceas, Ovidiu Șvarț, bucovineanul care a fermecat lumea cu naiul său. Acesta este cunoscut atât în țară cât și în străinătate, concertând în Cipru, Italia, Portugalia și SUA, unde a făcut cunoscută țara noastră.
Duminică de la ora 10.30 va susține un concert la violoncel, în Piața Cetății, , Loredana Klusch, aceasta încântând cu prestația sa și în weekendurile trecute publicul spectator.

Totodată, potrivit Tobosarului Cetatii, intr-o actiune derulata impreuna cu Municipiul Sighisoara, in fiecare duminica de la orele 12.00 va realiza un tur ghidat al Cetatii Sighisoara, tur gratuit in cadrul caruia va prezenta turistilor dar si sighisorenilor interesati punctele de atractie turistica si de importanta istorica din Cetate si va oferi detalii despre acestea.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara