RadioSon: Aseara a avut loc “Eliade Christmas Show”

0
833
views

Aseara a avut loc “Eliade Christmas Show”, spectacol pregatit de elevii Colegiului National Mircea Eliade. Acesta a avut scop caritabil. 
4262 de lei au adunat elevii in urma organizarii acestui eveniment, bani pe care ii vor dona astazi.

Chiar daca initial elevii colegiului si-au dorit ca banii adunati sa aiba doua destinatii respectiv ajutorarea tanarului Alex cu fondurile necesare pentru tratamentul post-operatoriu in urma unei tumori la stomac, dar si ajutorarea persoanelor în vârstă de la Centrul de Zi Sighișoara, in final elevii colegiului au decis ca de data aceasta intreaga suma sa ajunga la Alex. 

Spectacolul caritabil “Eliade Christmas Show”- ediția a VII-a- a avut în program recitaluri de colinde și cântece de iarnă , scenete, dansuri moderne și dansuri populare românești, dansuri populare maghiare, pantomimă , toate prezentate de elevii Colegiului National Mircea Eliade. 
Organizarea spectacolului s-a facut si anul acesta sub coordonarea profesorului Zamacau Elvira, cu sprijinul corpului profesoral al Colegiului National Mircea Eliade, in spectacolul anual fiind implicate toate clasele colegiului.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara