RadioSon: Cei care nu transmit consumurile la blocurile ANL vor putea rămâne fără locuințe

0
186
views

“Chiriașii ANL care nu transmit consumurile sau nu permit accesul în apartamente pentru citirea contoarelor vor rămâne fără aceste locuințe“
Declarația a fost făcută de către primarul municipiului Iulian Sîrbu în ședința cu chiriașii ANL și ai SC ATT SA, administrator al acestor locuințe.
“Față de cei care nu dau consumurile sau nu permit citirea lor ne luăm rămas bun pe loc, pentru că înțeleg că e frustrant ca unii să fie corecți și alți să nu platească” a precizat primarul.

Doralina Muntean, directorul SC ATT SA a declarat că cei care nu dau aceste citiri sau nu permit accesul vor trebui să plătească paușal adică câte 3 metri cubi/persoană atât la apă caldă cât și la apă rece.
Potrivit acesteia probleme mai multe au apărut în ultimele luni în care datorită pandemiei nu s-a mai intrat în apartamente și astfel s-a ajuns în situația unei chiriașe prezente în sală care a fost nevoită să plătească costul de întreținere pentru toată apa caldă încălzită de boilerul centralei de scară, dar probleme au apărut și în alte blocuri în care nu toți chiriașii au transmis citirile.

Directorul SC ATT Doralina Muntean a precizat că unde nu se dau citirile ar trebui recalculate, având în vedere plata paușală, făcând referire și la situația prezentată.
Pe de altă parte primarul municipiului Iulian Sîrbu s-a declarat un adept al centralelor de apartament precizând că “ar trebui să vedem dacă putem realiza dotarea lor sau dacă putem să le facilităm chiriașilor posibilitatea de a trece pe cont propriu pe încălzirea locuințelor cu propria centrală termică”.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara