RadioSon: Container modular de triaj la Spitalul Sighișoara

0
290
views

Unul din cele 4 containere modulare de triaj din județul Mureș a ajuns azi la Sighișoara

Containerul modular a fost alocat de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, pentru efectuarea triajului epidemiologic , 2 la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, 1 la Spitalul Clinic Județean Mureș și 1 la Spitalul din Sighișoara, acestea fiind unitățile sanitare din județ cele mai implicate în lupta contra Covid-19

Potrivit directoarei Tanaszi Sarolta, în această dimineață a ajuns la Spitalul Sighișoara containerul modular pentru triajul epidemiologic al bolnavilor.

Acesta a fost conectat la rețelele de utilități, a fost racordat la electricitate, a fost dotat cu mobilier de către Spitalul Sighișoara și urmează a fi instalat și lavoarul mobil pe care Spitalul l-a achiziționat special pentru acest container, pentru creșterea confortului pacienților care vor fi primiți pentru triajul epidemiologic în perioada următoare, potrivit directoarei Tanaszi Sarolta. Aceasta a mulțumit în numele pacienților și a colectivului spitalului , pentru sprijin, instituțiilor implicate.
În întreaga țară astfel de construcții modulare, de tip container sunt amplasate în spitale, în locul corturilor de triaj folosite pe timpul verii.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara