RadioSon: Dansatorii sighisoreni, cei mai buni dintre cei mai buni! Au obtinut calificarea la Campionatele mondiale de dans din Roma si Palma de Mallorca

0
210
views

Dansatorii sighisoreni, cei mai buni dintre cei mai buni!
Au obtinut calificarea la Campionatele mondiale de dans din Roma si Palma de Mallorca.

Consursul international de dans Fantasy, desfasurat in data de 29 iunie 2019 la Tg.Mures, a insemnat o noua reusita pentru dansatorii de la cercul de dans modern al Clubului Copiilor Sighisoara. Trupa Karisma a obtinut la categoria Children locul 1 la sectiunea Hip hop si tot locul 1 la sectiunea open. Trupa Diamonds a obtinut la categoria Juniors locul 1
la sectiunea dans popular stilizat, locul 1 la sectiunea dans de caracter si tot locul 1 la sectiunea dans tematic. La categoria Juniors, sectiunea fantezie coregrafica locul 1 a fost obtinut de trupa K-boom.

Presedintele juriului, Stefano Selatti din Roma, a fost impresionat de dansatorii sighisoreni si i-a recompensat si cu alte distinctii, deosebit de importante. Elevul Șandru Rareș, component al trupelor Karisma si Diamonds, premiat pentru tehnica, energie si interpretare, trupa Diamonds premiul pentru cea mai buna executie tehnica-dans popular stilizat, tot trupa Diamonds premiul pentru cea mai buna coregrafie-dans de caracter, iar marele premiu al concursului, trofeul “Best of the Best” s-a acordat trupei K-boom – fantezie coregrafica. Cele doua trupe, Diamonds si au K-boom au obtinut prin aceste performante, calificarea la Campionatele mondiale de dans din Roma si Palma de Mallorca. “ Dansatorii sighisoreni au fost insotiti la Tg.Mures de o galerie numeroasa si inimoasa, formata din parinti, frati, surori, bunici si prieteni. Acestia au incurajat frenetic trupele noastre pe toata durata concursului. Pe aceasta cale vrem sa multumim tuturor celor prezenti alaturi de noi la Tg.Mures, speram ca i-am facut fericiti si mandri de noi. “ a declarat Campian Cornel, profesor coordonator al trupelor sighisorene.

Acesta a fost ultimul concurs din anul scolar 2018-2019, dansatorii de la Clubul Copiilor Sighisoara reusind sa aiba din nou un parcurs perfect.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara