RadioSon: Dăruire și implicare din partea unor sighișoreni. Mobilier adus din Germania pentru secțiile Spitalului Sighișoara

0
256
views

Asociația Ioana Figan- Speranță și minune sprijină din nou Spitalul Sighișoara. De data aceasta membrii asociației au mers până în Germania pentru a aduce mobilierul pe care un sas din Seleuș, prieten al asociației, plecat în Germania, a dorit să îl doneze. Acesta are o firmă de construcții în Germania și astfel a aflat că un Azil își donează mobilierul aflat in stare foarte bună. A luat legătura cu asociația sighișoreană și cu sprijinul unui transportator sighișorean, cu implicarea mai multor membri ai asociației care s-au deplasat în Germania pentru încărcarea mobilierului, asociația a intrat în posesia a 16 paturi spitalicești performante, măsuțe, noptiere , scaune,saltele și dulapuri pe care le-a donat Spitalului Sighișoara.
Directoarea Spitalului Tanaszi Sarolta a mulțumit donatorilor și celor care s-au implicat pentru ca obiectele donate să ajungă la Sighișoara precizând că “ Mobilierul donat se va repartiza pe secții, în funcție de necesități, în cel mai scurt timp. Orice ajutor este binevenit, mai sunt multe de făcut pentru că dorim să oferim condiții cât mai bune pacienților noștri. “ a precizat directoarea.
Asociația Ioana Figan- Speranță și minune și-a propus să ajute Spitalul municipal iar fondatorii asociației ne-au declarat că dezideratul lor este de a contribui la creșterea gradului de confort în unitatea spitalicească prin implicare directă, fie că e vorba despre acțiuni de salubrizare, donații de mobilier sau târguri cu colectare de fonduri, toate având același scop : sprijinirea Spitalului Sighișoara.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara