RadioSon: De astazi locuitorii din cel mai mare cartier al Sighisoarei au un nou supermarket

0
1094
views

Reteaua de magazine Coralia a inaugurat astazi al optulea magazin din lant. Acesta a fost deschis in cartierul Baragan Tarnava 2, pe strada Lalelelor nr 7 si vine in sprijinul locuitorilor acestui cartier, cel mai mare din Sighisoara, carora le ofera produse de calitate, la preturi accesibile cu promotii saptamanale pentru cumparatori.

Foarte multi locuitori din cartier au fost prezenti astazi la inaugurare. Marfurile asezate frumos pe raft, intr-o diversitate la fiecare dintre raioane, asteptau cumparatorii.
Tot ce isi doresc gasesc de azi locuitorii cartierului in gama diversificata de produse a magazinului.

“ Reteaua de magazine Coralia incheie acest an, acum in luna cadourilor cu inaugurarea unui nou punct de lucru, al optulea din cadrul retelei noastre. Odata cu deschiderea acestui magazin dorim sa oferim servicii de calitate locuitorilor din acest cartier , incepand cu produsele pe care le comercializam dar si cu ofertele saptamanale pregatite special pentru cumparatori. Prin deschiderea acestui punct de lucru cream totodata noi locuri de munca in zona “ a declarat Perte Alisa.

“ Avem o gama larga de produse pentru clientii nostri, oferte atat la produsele de baza cat si la non-food. Pentru ca este o luna speciala, luna decembrie, luna cadourilor, am pregatit foarte multe cadouri si produse de sezon. Asteptam clientii sa ne viziteze, cu siguranta vor fi multumiti de produsele si serviciile oferite” a declarat Maria Moldovan.

La randul lor, clientii care au trecut astazi pragul noului magazin Coralia ne-au declarat ca sunt multumiti de servire, dotarile moderne ale magazinului, modul de aranjare a produselor si preturile acestora.

“ Super organizat. Foarte dragut si foarte curat, gasesti de toate, promotii la greu. E super.”
“ Ne bucuram pentru ca in Baragan sunt putine magazine. Ne bucuram si le uram succes.”
“ E frumos. Am mai fost odata de dimineata, am fost multumit de servire, de ce marfa au si am mai venit odata.”

Clientii noului magazin Coralia, deschis astazi in cartierul Baragan au primit mici atentii de bunvenit din partea echipei Coralia.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara