RadioSon: De maine suntem asteptati la Sarbatoarea Tuberozelor din Hoghilag

0
247
views

Sarbatoarea este programata pentru zilele de 4 si 5 august si este organizata de Primaria Hoghilag cu sprijinul Ministerului Culturii.

Maine in curtea Bisericii Evanghelice din Hoghilag va avea loc in cadrul sarbatorii un targ de produse si bunatati locale din Hoghilag, Valchid si Prod, o expozitie cu vanzare parfumuri si vin , si o expunere de instalatie florala din tuberoze, un ateleier de pictura in acuarela si un atelier de impaslire a lanii cu flori de tuberoze
La Bis Evanghelica din Hoghilag este programata o expoztie de arta plastica, proiectii de film, expozitii de costume populare din zona Tarnavei Mari, lansari de carte.

In Taramul tuberozelor vor avea loc tururi ale culturilor de tuberoze si turul bisericilor si gradinilor pe bicicleta pe traseul Hoghilag- Prod- Dumbraveni- Hoghilag. Maine seara de la ora 19.00 pe scena din curtea Scolii din Hoghilag vor urca Ionut Fulea, Fanfara saseasca Neppendorf, Luminita Dejan, Mugurasi de pe Tarnave, Ansambul Tarnava Vanatori, Formatia de dansuri din com Hoghilag, fiind programat si un recital la chitara sustinut de Chris Coanen din Olanda.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara