RadioSon: Exemplul austriecilor: trebuie doar bunăvoință și bunătate pentru a ajuta! Comunitatea de lângă Graz- Austria s-a mobilizat pentru persoanele în nevoi din Sighișoara

0
469
views

Povestea unei familii sighișorene de pe strada Dumbravei, familie cu probleme și fără resurse financiare, a înduioșat comunitatea din Austria.
Sighișoreanca Simona Hofnăr, desfășoară mai multe acte de caritate pentru sighișoreni. Așa a aflat povestea familiei de pe str Dumbravei, familie cu mai multe probleme, cu lipsuri financiare și cu nevoi , în special pentru copii. A vrut să ajute și a povestit acest caz membrilor familiei sale, fetei din Spania și surorii și nepotului din Austria. Acesta din urmă a postat povestea familiei de pe str Dumbravei iar comunitatea de lângă Graz a dat dovadă nu doar de empatie ci de o mobilizare și generozitate deosebită.
Așa s-au adunat ajutoare care au umplut un camion de 3,5 tone, ce a plecat spre Sighișoara.

Scaune cu rotile, cadre ajutătoare pentru persoanele cu dizabilități, alimente neperisabile, toate au fost aduse prin simpla implicare a oamenilor, prin dăruirea și bunătatea lor.

Primul transport a ajuns la Sighișoara, a fost descărcat și sortat pentru ca ajutoarele să fie distribuite celor care au nevoie.
Comunitatea din Austria continuă să adune cele necesare celor bolnavi și în nevoi din Sighișoara, susținând că lecția dăruirii îi ajută în viața de zi și că au văzut că dăruind dobândesc, așa cum spunea și Nicolae Steinhardt.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara