RadioSon: Fotbalistii sighisoreni campioni

0
301
views

In acest weekend fotbalistii Scolii de fotbal Liviu Antal Sighisoara au participat la turneul “Cupa Dexter” de la Ocna-Mures, de unde s-au intors victoriosi.
Scoala de fotbal Liviu Antal Sighisoara a fost inscrisa sambata in turneu la categoria de varsta 2009-2010, iar in urma meciurilor disputate fotbalistii sighisoreni au obtinut locul I in clasament.

Duminica, Scoala de fotbal Liviu Antal Sighisoara a fost inscrisa la categoria de varsta 2007-2008 iar fotbalistii sighisoreni au ocupat locul IV in aceasta grupa. Golgheter al acestui turneu desfasurat la Ocna Mures a fost tot un sighisorean, Muresan Raul.
Scoala de fotbal Liviu Antal Sighisoara s-a infiintat in urma cu 5 ani in orasul nostru, in martie avand momentul aniversar. Fotbalistii sighisoreni sunt antrenati de Lazar Alexandru, Poenar Marius si Notar Pascu Cornel iar antrenamentele acestora se realizeaza pe Stadionul Municipal Sighisoara.
In aceasta saptamana fotbalistii sighisoreni se pregatesc pentru turneul la care vor participa in weekend la Targu Mures.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara