Teatru de Comedie “Menage a Trois” in premiera la Sighisoara

0
503
views

Teatru de Comedie “Menage a Trois” in premiera la Sighisoara – 5 Martie. Spectacolul Menage a trois, după Neil Simon, este o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara cat si in afara ei.

Menage a trois s-a jucat la Paris, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart si are invitatii, carora le va da curs in toamna la Dublin, Ankara si Zurich.
Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montari moderne și curajoase.

Doi ziarişti faliti (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă – Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, de o ora si douăzeci de minute. Informatii despre bilete, in curand.