RadioSon: In acest weekend la Sighisoara in foaierul Salii Mihai Eminescu are loc Expozitia de pasari si animale mici de rasa

0
643
views

Aproximativ 200 de exemplare de pasari si animale mici de rasa vor putea fi admirate in acest sfarsit de saptamana la Sighisoara, intrarea la expozitie fiind gratuita. 
Potrivit presedintelui Asociaţiei Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici de Rasă Sighişoara Mihai Tantarean, expozitia este superioara editiilor anterioare datorita unor varietati de pasari care nu au fost prezentate la editiile din trecut.

Interviu

Un numar mare de vizitatori au trecut astazi pragul expozitiei mai ales in conditiile in care astazi elevii au avut si liber de la scoala. Multi parinti sau bunici au venit cu copiii dar au trecut pragul expozitiei si adulti care pur si simplu sunt pasionati de pasari si animale mici de rasa.

Interviu 
Sunt expuse in foaierul Salii Mihai Eminescu păsări de curte şi animale mici în rasă pură, porumbei ornamentali, păsări exotice şi a fost amenajat si un mini-stand cu iepuri.
Intrarea la expozitie este gratuita iar aceasta va fi deschisa astazi intre orele 9-19, maine intre 9 si 18 si duminica intre orele 9 si 14. 
Asociaţia Crescătorilor de Păsări şi Animale Mici de Rasă Sighişoara, organizator al expozitiei este atestată ca cea mai veche asociaţie de profil din ţară fiind înfiinţată în 1896.
Expozitia de pasari si animale mici de rasa se organizeaza la inceputul fiecarui an de mai bine de 100 de ani in orasul nostru.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara