RadioSon: In curand se vor depune proiecte pentru finantare la GAL Dealurile Tarnavelor

0
1115
views

In 03 iulie 2017 se vor deschide primele sesiuni de depunere de proiecte, pentru cinci masuri din Strategia de Dezvoltare Locală a GAL Dealurile Târnavelor.

Vor fi deschise in 3 iulie liniile de finantare pentru: Susținerea diversificării și creșterii competitivității afacerilor rurale agricole, pentru mici fermieri, pentru dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor pentru populație, pentru activitati de turism si pentru afaceri rurale non-agricole
Versiunile finale ale Ghidurilor Solicitantului si anexele acestora, vor fi publicate pe www.tarnava-mare.ro cu minim 7 zile înainte de lansarea apelului de selecție precum si la primariile partenere ale GAL Dealurile Târnavelor.

Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Tîrnavelor s-a constituit ca parteneriat public – privat în 2007 în accepțiunea programului LEADER, membrii fondatori dispunând de resurse umane, logistice și expertiză pentru realizarea unei Strategii de Dezvoltare Locală.
Parteneriatul cuprinde la ora actuală 47 de membri, din care: 8 primarii , 21 de reprezentanți ai mediului privat și 18 ONG-uri. Acestia primesc sprijin pentru accesarea de fonduri si pentru dezvoltarea lor prin implementarea a diferite proiecte.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara