RadioSon: In scadere numarul accidentelor grave de circulatie pe raza Sighisoarei potrivit unui raport al Politiei Municipiului

0
210
views

In primul semestru din acest an, pe raza Municipiului Sighisoara si in zona de responsabilitate a Politiei Sighisoara s-au produs 17 accidente grave de circulatie, cu 6 mai putine decat anul trecut. In aceste accidente 3 persoane si-au pierdut viata, fata de 4 in primul semestru al anului trecut iar 12 persoane au fost ranite grav, cu 7 mai putine decat anul trecut.

Potrivit raportului “ din punct de vedere al riscului rutier cea mai criminogena artera a fost DN13E60, avand drept principal cauza generatoare de accidente rutiere viteza neadaptata la conditiile de drum si neacordarea de prioritate la pietoni. Pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere au fost aplicate 1406 sanctiuni cu 1319 mai putine decat in semestrul I din anul anterior. Cresteri se evidentiaza in raport la sanctiunile constatate de politistii sighisoreni la regimul circulatiei rutiere 73 constatate cu 16 mai multe decat anul trecut. Raportul a fost prezentat in ultima sedinta a Consiliului Local de catre comisar sef Raclaru Cristian seful Politiei Sighisoara.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara