RadioSon: In Sighisoara se va derula Campania Spune NU cersetoriei!

0
1133
views

In cadrul campaniei vor fi distribuite cetățenilor și turiștilor materiale informative conținând mesaje care să contribuie la diminuarea fenomenului cerșetoriei.
De asemenea, mesajul va fi transmis prin intermediul unei campanii media derulată la postul local Radio Son în perioada iunie-septembrie 2017. „ Spune NU cersetoriei” , „ Nu incuraja cersetoria. Banii nu-i ajuta!” sunt mesaje transmise sighisorenilor si turistilor pentru a descuraja cersetoria.

Prin Ordinul Prefectului județului Mureș nr. 191/12.05.2017 a fost constituit Grupul de lucru pentru diminuarea fenomenului cerșetoriei din zona municipiului Sighișoara și a localităților limitrofe format din reprezentanți ai Instituției Prefectului-Județul Mureș, Gruparea Mobilă de Jandarmi “Regele Ferdinand I”, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane, Inspectoratul de Jandarmi Mureș, DGASPC Mureș, CAS Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Primăriile comunelor învecinate și școli gimnaziale.

Scopul constituirii grupului de lucru este acela de a asigura cadrul de cooperare între instituțiile implicate, prin punerea la dispoziție a serviciilor, a cooperării și informării reciproce cu privire la activitățile pe care le întreprind în vederea prevenirii și diminuării fenomenului cerșetoriei. Campania Spune NU cerșetoriei! face parte din activitatile grupului. Radio Son, radioul local al Sighisoarei sprijina aceasta campanie. Sursa foto Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara