RadioSon: La Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 a fost amenajat un loc de joacă

0
682
views

A avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „AMENAJARE LOC DE JOACĂ LA GRADINIȚA DE COPII CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 2 SIGHIȘOARA” cu o valoare de 278.422,11 lei.

Pe terenul din incinta Gradiniţei cu Program Prelungit nr. 2, aflată în administrarea Școlii gimnaziale ”Aurel Mosora” s-au construit două locuri de joacă, pe latura de Sud – Loc 1, cu suprafaţa de 455mp şi pe latura de Vest – Loc 2, cu suprafaţa de 150mp.

Produsele montate respectă standardele de calitate CE, sunt rezistente UV şi au o durată mare de viaţă. Pentru reducerea riscului de rănire, în cazul alunecărilor sau căderilor accidentale, s-au folosit pentru execuţia pardoselii dale antitraumă, special destinate pentru amenajarea spaţiilor de joacă publice sau private, potrivit constructorului.

Locul de joaca a fost amenajat de firma Atlas Sport, din Targu Mures – firmă specializată în amenajarea locurilor de joacă. În prezent, echipa ATLAS SPORT derulează cu succes proiecte de construcții terenuri sportive/baze sportive și locuri de joacă, atât în țară cât și în
străinătate, indiferent de gradul de dificultate. Mai multe detalii pe pagina web Atlas Sport

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara