RadioSon: “Ne asiguram ca in Cetate sa fie atmosfera medievala pe perioada festivalului” primar, Iulian Sirbu

0
507
views

Declarația a fost făcută în ședința extraordinară a Consiliului Local Sighișoara ce s-a desfășurat astăzi de la ora 9.00 și care a avut inclus pe ordinea de zi Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a Festivalului ,,Sighișoara Medievală”, ediția a XXVII – a.

Actul reglementează activitatea de comerț pe perioada și în perimetrul de desfășurare a festivalului, autorizarea agenților economici, unele măsuri privind ordinea publică precum și reguli privind protecția cetățenilor.
Primarul municipiului, Iulian Sîrbu a făcut un amendament la punctul care prevede că în Cetate pe perioada Festivalului Sighișoara Medievală standurile comercianților vor fi în stil medieval, corturile, tarabele și standurile urmând a fi decorate medieval, adăugând că celor care nu vor avea astfel de standuri li se permite și dacă vor solicita vor fi ajutați să le închirieze. “Ne asigurăm ca în Cetate să fie atmosferă medievală pe perioda festivalului “ a adăugat primarul, Iulian Sîrbu.

Regulamentul de organizare și desfășurare a Festivalului ,,Sighișoara Medievală” a fost votat astăzi de 15 consilieri și au existat și 2 abțineri

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara