RadioSon: Patinoar, trenuletul lui Mos Craciun, intalniri cu Mosul, Targ de Craciun, spectacole si concerte pentru sighisoreni

0
2052
views

Patinoar, plimbări cu trenulețul lui Moș Crăciun, întâlniri cu Moșul, Targ de Craciun, spectacole si concerte, dar si proiectii cinematografice, asta a pregatit municipalitatea pentru acest sfarsit de an. A oferit detalii despre aceste manifestari de iarna ce vor fi organizate la Sighisoara, primarul municipiului Ovidiu Malancravean.
Reporter: Am vazut ca se fac pregatiri intense ptr sarbatori, ca s-a montat patinoarul. Ce informatii ne puteti oferi in acest sens?
Primar: Ne pregătim de marea sărbătoare a Nașterii Domnului, am finalizat lucrările pentru iluminatul festiv și procedurile de închiriere a patinoarului de la o societate de specialitate din Piatra Neamț. Patinoarul este amplasat în Piața Sigma, are o suprafață de 600 metri pătrați iar lucrările de amenajare se apropie de final.

Reporter: Va fi acces gratuit la patinoar si in ce conditii?
Primar: Da, accesul la patinoar este gratuit, indiferent de vârstă, doar pentru patine se va percepe o taxă de garanție, de 10 lei, deci această taxă va fi înapoiată celui care a închiriat patinele în momentul în care le va înapoia. Patinoarul va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 22.00 în șase serii/zi.

Reporter: Cand estimati ca se va deschide patinoarul si cat timp ne vom bucura de el?
Primar: Ne propunem să deschidem patinoarul pe data de 17 decembrie. Cei nerăbdători să patineze o pot face de duminică, începând cu ora 10.00, iar la ora 18.00 vom avea și deschiderea festivă a patinoarului. Patinoarul va fi deschis pe o perioadă de două luni, până la sfârșitul lunii februarie 2018, ne-am îngrijit să cuprindem și vacanța intersemestrială cu patinoarul deschis.

Reporter: Oferiti-ne cateva detalii despre Targul de Craciun si despre manifestarile pregatite pentru perioada urmatoare?
Primar: În cadrul manifestărilor pregătite pentru sighișoreni cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în perioada 18-23 decembrie se va desfășura Târgul de Crăciun. În cadrul acestui târg am pregătit mai multe surprize sighișorenilor, program folcloric, colinde, concerte folk, spectacole. Micuților sighișoreni le pregătim întâlniri cu Moș Crăciun, călătorii cu Trenulețul Moșului, plimbările fiind gratuite între orele 16.00 și 17.00.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara