RadioSon: Piața agro-alimentară din Sighișoara funcționează în regim normal

0
259
views

Piața agro-alimentară din Sighișoara funcționează în regim normal, pentru că e piață amenajată în aer liber, dar comercianții se plâng de temperaturile scăzute ce nu vor mai permite comercializarea produselor în perioada următoare.

Astăzi a fost zi de piață iar comercianții și cumpărătorii au fost prezenți pentru târguielile specifice unei zile de miercuri. Oamenii au purtat măști și au păstrat distanța. Ceea ce îi sperie sunt însă temperaturile scăzute anunțate pentru perioada următoare.

Chiar dacă astăzi se mai găseau pe tarabe vinete la 2 lei/k, ardei și gogoșari la 5-8 lei/kg, comercianții spun că vânzarea nu se va mai putea realiza pentru mult timp, pentru că legumele și fructele vor fi afectate de temperaturile scăzute, piața agro-alimentară fiind amenajată în spațiu deschis. Avantajul a fost însă, că nefiind închisă, de tip hală, activitatea în aceasta se poate desfășura normal fără a se aplica ultimele prevederi legale ce au dus la închiderea unor piețe.

Majoritatea comercianțiilor prezenți astăzi în piață au precizat că vor veni și sâmbătă pentru că mai au încă stocuri din producția acestei toamne.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara