RadioSon: Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă la Sighișoara

0
675
views

Pe mai multe străzi din Sighișoara, și în centrul orașului, precum și în Cetate, a început instalarea iluminatului de sărbători.
Primarul municipiului, Iulian Sîrbu, a declarat că anul acesta un mare accent se va pune pe Cetatea Sighișoara unde va fi amplasat și bradul ce va fi impodobit pentru sărbători. Din păcate însă, din cauza pandemiei nu vom avea Târg de Crăciun și nici alte spectacole de sărbători.

,,Am împodobit și anul acesta centrul Sighișoarei, drumul E60, am împodobit și în Hetiur, iar în măsura în care ne vor permite materialele achiziționate, stocul existent, voi încerca în acest an să împodobesc cât mai mult din Sighișoara, urmând ca anul viitor să putem achiziționa materiale noi pentru a le înlocui pe cele vechi și uzate, astfel încât încet, încet să uniformizăm întreg orașul.

În anul acesta Cetatea noastră va fi împodobită în straie de sărbătoare, ne vom concentra foarte mult pe împodobirea Cetății. Bradul de Crăciun va fi împodobit în Piața Cetății, nu în locația tradițională din Parcarea Mitică, consider că locația de sus, din Cetate, este mult mai potrivită pentru Crăciun.
Din păcate pandemia și legislația în vigoare nu ne permit să organizăm Târg de Crăciun, dar cel puțin sighișorenii și turiștii prezenți în Cetate vor avea ocazia să se plimbe prin locurile care vor fi împodobite și amenajate, în aer liber, într-o atmosferă de basm, sper eu. “ Sîrbu Iulian, primar Sighișoara

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara