RadioSon: Pregatiri pentru spectacolul aniversar ” Visele devin Realitate” ce va avea loc in luna noiembrie in Sighisoara

0
196
views

Spectacolul aniversar “Visele devin Realitate” este programat a se desfasura in 15 noiembrie de la ora 18 la Sala Mihai Eminescu.

“Eu am crezut intodeanuna in vise !
Fiecare dintre noi avem un vis.Pentru a-l indepli este nevoie de credinta,speranta,daruire si munca! Oricat de greu ti-ar fi continua sa speri si sa muncesti, sa treci peste toate obstacolele pe care le intalnesti pe parcurs !
Cei prezenti, artistii, aceste minunatate talente inzestrate cu har de la Dumnezeu , mi -au fost alaturi de fiecare data !
Le multumesc pentru sustinerea si implicarea de care au dat dovada . Multumesc voua, tuturor ! “ a declarat Codruț Moldovan organizator al evenimentului.

Acesta a mulțumit celor care s-au implicat în acest proiect și care au rămas alături de el. In programul spectacolului au fost inclusi: Florina Oprea, Ovidiu Furnea, Suzana si Daciana Vlad, trupele Diamonds si Karisma de la Clubul Copiilor Sighisoara, Nick din N& D si Dya.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara