RadioSon: Primarul Sighisoarei Ovidiu Malancravean: Reluam astazi un eveniment drag sufletului nostru

0
850
views

La multi ani, tuturor! La multi ani, Sighisoara!
Va invitam sa petrecem impreuna.

“Reluam astazi un eveniment drag sufletului nostru, un eveniment vechi in istoria orasului , intrerupt din pacate dupa anul 2008 dar foarte adanc ancorat in istoria si in spatiul cultural sighisorean.
Acest eveniment il regasim in istoria orasului in diferite nume cum ar fi Scopationfest, Majalis sau foarte simplu l-am mai gasit ca Zilele de Mai. Au fost zile in care tinerii sighisoreni, din scolile sighisorene au animat intreg orasul, alaturi fiindu-le intreaga comunitate si au fost zile extraordinare. Ne bucuram ca avem prilejul in acest an sa redeschidem aceste traditii. Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi.
Revenind la anul 2017, va invitam sa petrecem impreuna. Vom avea foarte multe momente culturale, artistice, sportive si sociale. Va fi un bun prilej si pentru turistii aflati in orasul nostru sa cunoasca minunatul sprijin sighisorean, sa cunoasca frumusetile acestui oras.
Va multumesc si pentru ca sunt zilele acestui oras va urez: La multi ani, tuturor! La multi ani, Sighisoara!” Primar Ovidiu Malancravean

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara