RadioSon: Rezultat deosebit obtinut de sportiva sighisoreana Madalina Florea la Bucuresti in ciuda unei accidentari dure

0
522
views

In perioada 30-31 octombrie, s-a desfășurat la București Maratonul Internațional București. Sambata au avut loc cursele de 5km și 10km, la cea din urmă participând și sportiva CSM Sighișoara Mădălina Florea. Aceasta a câștigat categoric cursa de 10km, impunându-se după 34 de minute și 47 secunde, deși a avut parte și de un incident neplăcut care a făcut-o să piardă câteva zeci de secunde: o căzătură dură.

“Chiar dacă am avut această căzătură destul de dură și venită într-un moment în care eram foarte concentrată și chiar dacă șocul resimțit a fost destul de mare, am continuat și am luptat cu durerea pentru că orice sportiv își dorește să valorifice munca din pregătire și, indiferent de obstacolele pe care le întâlnim în cale, trebuie să ne montăm și să trecem peste ele.” a declarat Mădălina Florea.

Sportiva a mai adăugat că ține să mulțumească clubului CSM Sighișoara și SEFAR Sighișoara pentru sprijinul și încrederea acordate, dar și antrenorului ei Ioan Avram pentru dedicarea și implicarea pe care a avut-o de-a lungul timpului în dezvoltarea ei că sportiv și om.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara