RadioSon: Sarbatoarea Rabarbarului pe lista activitatilor pe care le va organiza anul acesta Vecinatatea Femeilor din Saschiz

0
749
views

Prima activitatea de pe lista acestora este programata pentru 1 februarie –mai précis participarea la ,,ZICI” – Ziua Internațională a Cititului Împreună in care isi doresc sa implice si preșcolari, școlari mici și elevi din gimnaziu. 
Pentru 1 Martie un Târg de mărțișoare este in plan iar Sărbătoarea Rabarbărului aflata la a 7-a ediție urmeaza a avea loc in 4 mai. 

Vecinatatea Femeilor din Saschiz isi propune sa se implice si in activitati precum Ziua Copilului , Musical Brunch , Târgul de Sănătate si Balul Recoltei. 

Vecinatatea Femeilor din Saschiz pastreaza si obiceiul ,,șezători” – adevarate grupuri de lucru în care pregatesc actiunile pe care le desfasoara
Vecinatatea Femeilor din Saschiz s-a constituit, cu acte in regula, in dec. 2015 pentru promovarea şi susţinerea drepturilor şi intereselor femeilor si familiilor din comuna Saschiz, in special si din mediul rural, in general.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara